Тел.: (063... показать
ЮгБазальт

был на сайте: 3 года назад

Компания "ЮгБазальт"

Одесса

ул. Хуторская 1Б

Виробничо-торгове підприємство ТОВ «ЮГБАЗАЛЬТ»

виробляє будівельні матеріали з 2007 року та пропонує Вам високоякісну продукцію та широкий спектр професійних послуг.

Завдяки використанню новітнього обаднання, накопленому досвіду та професіоналіізму команди співробітників, наша фірма швидко вийшла на лідіруючі позиції в будівельній галузі. Ми постійно удосконалюємо процес виробництва продукції для оптимального поєднання "ціна/якість".



Ми здійснюємо наступні види робіт:



Вироблення та продаж вібропресованої тротуарної плитки, а також штучних виробів мощення та будівельного каміння;
Продаж будівельної хімії та сипучих матеріалів;
Механізована укладка тротуарної плитки;
Наш результат – це більш ніє 5 000 щасливих постійних клієнтів, постійне вдосконалення технологій виробництва тротуарної плитки, збільшення числа працівників та розширення асортименту продукції та послуг.

Завдяки пройденому шляху у нас сформувалися свої цінності та погляди на то, якою має бути наша компанія, які люди мають тут працювати. Адже персонал - це взаємодія між клієнтом та фірмою. Вони мають чітко знати свої задачі та контактувати з покупцями на належному рівні. Наші працівники страстні та прихильні своїй справі, вони люблять совю роботу. Наша команда завжди шукає нові ідеї та підхід до улюбленої спрваи. З кожної помилки ми вилучаємо урок та вважаємо, що хто не робить помилок - той не робить нічого. Робота над собою - ось наша цінність. Усі ми, працівники "ЮгБазальту", ставимо єдину мету та прагнемо до неї! А наша мета - це щасливі клієнти, з якими ми будуємо виключно відкриті та чесні відносини за допомогою нашого найголовнішого інструменту - спілкування! Наш колектив сумістно підходить вирішенню важких завдань як команда, що дозволяє над досягати успіху. Думка кожного працівника для нас має цінність. Люди - головний актив нашої компанії.

Компанія ТОВ "ЮгБазальт" завжди рада новим клієнтам та висловлює велико вдячність тим, хто вже став нашим клієнтом! У нас ви можете отримати кваліфіковану консультацію з конструкторських та технологічним питанням. Автоматизоване вироництво та високий професіоналізм співробітників дозволить максимально скоротити строки виконання Вашого заказу. Ми швидко та якісно організуємо доставку нашої продукції зручний для вас час та місце. Гнучка цінова політика та грамотний менеджмент дозволить нам вирішувати абсолютно будь-які поставлені Вами завдання.



Будемо раді співпраці!

Деталі: https://ugbazalt.com


Отзывы

Оставить отзыв

Сфера деятельности

  1. Строительство дорог
  2. Другие работы
  3. Плиточные работы