Тел.: (098... показать
Виталий

был на сайте: 3 года назад

Компания "ТОВ "ДЕМТРАНСБУД""

Киев

вул. Архипенка (Залки Мате), 10в

Компанія ТОВ «ДЕМТРАНСБУД» вийшла на український будівельний ринок у 2019 році і виникла в результаті реорганізації ПП «Гаранттехнобуд», що успішно працювало на ринку з 2006 року. На даний момент ТОВ «ДЕМТРАНСБУД» є однією з компаній, що найбільш динамічно розвиваються в Україні. Створення компанії було результатом узагальнення накопичених знань та багаторічного досвіду керівника, менеджерів та висококваліфікованих інженерно-технічних спеціалістіву сфері транспортних послуг, будівельно-монтажних, підготовчих та демонтажних робіт.
Керівник та технічні спеціалісти компанії ТОВ «ДЕМТРАНСБУД» демонструють безпосередню зацікавленість в успішній діяльності компанії.
Наші спеціалісти мають більш ніж 13-річний досвід у сфері будівництва. Наш керівник та провідні спеціалісти беруть особисту участь у складанні та виконанні договорів підряду, генпідряду та контролю за ходом їх виконання.
На сьогоднішній день персонал ТОВ «ДЕМТРАНСБУД» налічує працівників, кожен з яких є провідним спеціалістом у своїй області та має значний досвід у виконанні робіт, що пропонує компанія.


Примеры работ

Отзывы

Оставить отзыв

Сфера деятельности

  1. Ремонт квартиры или ремонт дома
  2. Земляные работы
  3. Вывоз строймусора и уборка
  4. Строительство дорог
  5. Штукатурные и малярные работы
  6. Плиточные работы